Duikschool

Divecenter New Atlantis is er voor iedereen, zowel voor de jongeren en de ouderen. Ook zijn de mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking bij ons aan het goede adres.
Scoll verder naar beneden

Waarom kiezen voor New Atlantis?

WAAROM KIEZEN VOOR NEW ATLANTIS?

Divecenter New Atlantis is er voor iedereen, zowel voor de jongeren en de ouderen. Ook zijn gehandicapte mensen bij ons aan het goede adres. Wij geven namelijk ook opleidingen van het IAHD. Deze opleidingsorganisatie is zowel voor lichamelijke en geestelijke gehandicapte duikers.

Divecenter New Atlantis bestaat al vele jaren en heeft door de tijd al zeer veel contacten opgebouwd in zowel het binnen als buitenland. Mocht u dus een keer willen duiken in een bepaald land kan New Atlantis U daarover informeren en eventueel een adres verlenen van een goede duikschool op uw vakantiebestemming in de buurt.

Divecenter New Atlantis heeft zijn eigen reisbureau. Eigen winkel van 500 m2. Verder ook een eigen opleidingslokaal waar lessen worden gegeven in alle cursussen die er op duikgebied zijn. Een eigen online webshop Ook is er de mogelijkheid om te vullen bij het vulstation op de winkel Divecenter New Atlantis is door de jaren heen een begrip geworden waar u als klant gerust naar toe kunt komen.

Wij zorgen ervoor dat u een een goede en vooral mooie duikperiode tegemoetkomt.
 • Vulstation New Atlantis

  VULSTATION

  Tijdens het vullen kunt u gewoon wachten en even rondkijken in onze winkel of even gezellig een kopje koffie drinken. Binnen enkele minuten is uw cilinder weer gevuld.

  Komt u vaker langs om cilinders te vullen kunt u gebruik maken van ons jaarabbonement. Hier betaalt u 1 keer per jaar een bedrag en kunt u het hele jaar onbeperkt vullen van uw duikcilinder.
  Wij kunnen uw cilinder 200 of 300 bar vullen.

  Ook is het mogelijk om meerdere cilinders in 1 keer te vullen.
 • VERHUUR VAN DUIKMATERIALEN

  Voor beginnende duikers die nog geen of weinig eigen duikmaterialen hebben of voor gevorderde duikers die eens ander materiaal willen proberen heeft New Atlantis een volledige lijn duikmaterialen voor de verhuur. Voor prijzen mail ons met wat je nodig bent qua materiaal.

  Voor het huren gelden enkele regels / normen:

  : Geldige legitimatie en duikbrevet kunnen tonen.
  : De huurder is persoonlijk verantwoortdelijk voor alle kosten die voortvloeien uit beschadiging, vermissing, diefstal of waterschade.
  : Bij schade of verlies is de verhuurder gerechtigd de borg bij zich te houden, tot de juiste hoogte van de schade of het bedrag van vervanging is vastgesteld. Bij verlies of niet te herstellen goederen zal de verkoopwaarde van het artikel in rekening worden gebracht.
  : Alle apparatuur dient grondig gereinigd teruggebracht te worden. Bij het vuil inleveren van het materiaal zal € 5,- attribuut in rekening gebracht worden.
  : Tijdig reserveren. Materialen worden op volgorde van aanmelding verhuurd;
  : Bij annulering in minder dan 1 week voor de besproken huurdatum is de helft van de huur verschuldigd;
  : Zelf ophalen en uiterlijk 1/2 uur voor sluitingstijd retour;
  : Al het materiaal moet bij terugkomst goed gespoeld en onbeschadigd zijn;
  : Controleer vooraf op beschadigingen;
  : Bij beschadiging zelf de reparatiekosten betalen. Natuurlijk dient u ons hiervan op de hoogte te stellen;
  : Bij verlies of onherstelbare beschadiging geldt 60% van de nieuwwaarde betalen;
  : Voor donateurs van 'Stichting Duikcentrum New Atlantis' geldt een korting van 40% op de materialen die gehuurd worden.
 • SERVICECENTER

  Servicecenter New Atlantis is ontstaan doordat er steeds meer vraag kwam om duikmaterialen vakkundig te laten controleren, onderhouden en te keuren. Onze medewerkers zijn hiervoor door de fabrikanten en technische specialisten opgeleid en gecertificeerd en hebben al meerdere jaren ervaring in het repareren en onderhouden van het duikapparatuur.

  Alle materialen die bij ons worden behandeld worden:
  - Fabrieksmatig gedemonteerd
  - Volledig gereinigd
  - Defecten verholpen / vervangen
  - Volgens fabrieksnormen weer gemonteerd en afgesteld

  ADEMAPPARATUUR

  Onderwater bent u afhankelijk van uw duikapparatuur. Een kleine storing kan dan eventueel tot een gevaarlijke situatie leiden. Het is dan ook belangrijk dat deze apparatuur op regelmatige tijden geïnspecteerd en onderhouden wordt.

  Net zoals bij een auto stellen fabrikanten hiervoor vaste tijden op. Over het algemeen kan als servicetijd een periode van 1 jaar of 100 duikuren genomen worden (wat het eerste komt). Het goed werken van uw duikapparatuur is daadwerkelijk van levensbelang. Daarom gaan wij zeer zorgvuldig te werk bij het onderhouden en inspecteren van uw duikapparatuur. Hierbij handhaven we een zeer strakke volgorde.

  CILINDERS

  Servicecenter New Atlantis heeft een overeenkomst afgesloten met een keurstation waardoor wij, sinds 1 maart 2003, een inleveradres geworden zijn voor alle soorten cilinders.

  Dit betekent dat wij de volgende zaken met betrekking tot uw cilinder kunnen regelen:
  Het keuren van uw metalen cilinder*;
  Het keuren van uw composiet cilinder*;
  Het inwendig reinigen / stralen van uw cilinder*;
  Het uitwendig stralen van uw cilinder*;
  Het inwendig ontvetten (o.a. voor Nitrox [EANx] duikcilinders) van uw cilinder*;
  Het visueel inspecteren van uw (perslucht)duikcilinder;
  Het coderen (o.a. de gevarenklassensticker) van uw cilinder.

  Indien een cilinder uitwendig of inwendig in een dusdanige toestand is dat het noodzakelijk geacht wordt om deze te stralen en/of te spuiten voordat deze gekeurd wordt, dan wordt dit automatisch VOOR DE HYDROSTATISCHE KEURING gedaan. Dit wordt uiteindelijk door de keurmeester van het Stoomwezen bepaald. Er bestaat dus altijd een mogelijkheid dat de cilinder gestraald en/of gespoten is en alsnog afgekeurd wordt. De eventuele kosten zullen altijd doorberekend worden naar de klant.

  * I.v.m. de drukte bij het stoomwezen dient u rekening te houden dat uw cilinder(s) ± 3 weken niet beschikbaar is (zijn).
Logo DAN Europe
Logo IAHD
Logo PADI
Logo WOSD