Geschreven door Super User op . Geplaatst in Pagina's

Duikcentrum het Veenmeer

Duikcentrum het Veenmeer

Het Veenmeer is een duikplas in het Noorden van Nederland en de thuisbasis van Divecenter New Atlantis. Het behoort tot de top 10 van de mooiste duikstekken in Nederland. Het is gelegen in Tynaarlo.
Scoll verder naar beneden

Duikcentrum het Veenmeer

Gevarieerd aanbod onderwater

Het Veenmeer trekt duikers aan door zijn gevarieerd aanbod onderwater. Zo ligt er een klein wrak genaamd het Juweeltje en nog diverse andere objecten zoals een deltavlieger, een caravan, een ijsco*nieuw, helicoptersimulator, kreeftenwand en nog meerdere kleinere objecten waar het toch leuk is om tegen te komen onderwater.

Het Veenmeer is ook een ideale duikplek om een opleiding te volgen. Het heeft een maximale diepte van 18 Meter en heeft vele stukken waar de oefeningen geoefend kunnen worden. Verder is het zicht over het algemeen redelijk goed maar zodra het flink geregend heeft kan het zicht aardig teruglopen. Dit is natuurlijk ideaal voor je opleiding aangezien je dan onder begeleiding van een instructeur hebt meegemaakt hoe het is om "slecht zicht" te hebben onderwater.

Er zijn diverse duikscholen aanwezig in en rond het Veenmeer. En er zijn dan ook haast altijd wel duikers te vinden aan het Veenmeer. Wilt u uw cilinder vullen? Bij Duikcentrum het Veenmeer hebben we een 24/7 selfservice station.

Ons duikcentrum bij het Veenmeer

Openingstijden

Wij zijn bij Het Veenmeer alleen open op afspraak

Voor problemen met het vulstation neem contact op met:
Gerrit Wolf
Mob: 0653972387

Duikcentrum het Veenmeer

Zuidlaarderweg 37
9482 TV Tyynaarlo

53.0838,6.6364

Duikcentrum het Veenmeer / New Atlantis
Zuidlaarderweg 37 - 9482 TV - Tyynaarlo

Duikcentrum het Veenmeer is ook te vinden op: