Het duikcentrum dat meer geeft dan duikopleidingen alleen!

Vulstation

vulstation Iedereen die duikt weet hoe belangrijk perslucht is. Perslucht is één van de belangrijkste dingen van het duiken en vanzelfsprekend wil je natuurlijk de beste kwaliteit aan perslucht. Divecenter New Atlantis heeft zijn eigen vulstation in Sappemeer waar de cilinders gevuld kunnen worden. Er staat een grote compressor van Bauer en daarbij staan er ook nog zes bufferflessen. Om u te voorzien van goede perslucht word de compressor minimaal 1 keer per jaar geanalyseerd en ook de filters worden tijdig vervangen zodat u verzekerd bent van goede perslucht.

Tijdens het vullen kunt u gewoon wachten en even rondkijken in onze winkel of even gezellig een kopje koffie drinken. Binnen enkele minuten is uw cilinder weer gevuld.

Komt u vaker langs om cilinders te vullen kunt u gebruik maken van ons jaarabbonement. Hier betaalt u 1 keer per jaar een bedrag en kunt u het hele jaar onbeperkt vullen van uw duikcilinder. Wij kunnen uw cilinder 200 of 300 bar vullen.

Ook is het mogelijk om meerdere cilinders in 1 keer te vullen. Dit is een grote tijdbesparing.

Wij vullen ook nitrox 32 en 36%

Vulstation1 Vulstation2 Vulstration3

Vulabonnement

Bij Divecenter New Atlantis geven wij u de mogelijkheid om een vulabonnement te nemen. Zo is er de mogelijkheid om 10 strippenkaart te nemen. Hierbij is de 11de vulling gratis. Ook is er de mogelijkheid om een jaarkaart te nemen! Dat is onbeperkt de cilinder vullen voor 1 vast bedrag. Vraag hierover bij de duikschool naar de mogelijkheden.