Het duikcentrum dat meer geeft dan duikopleidingen alleen!

Teambuilding

Zoals al eerder gezegd zijn er meerdere speerpunten waar wij ons op richten tijdens de teambuildingtrainingen. Enkele hiervan zijn:

Communicatie:

Communicatie is zeer belangrijk in bedrijfsprocessen. We bespreken dan ook in onze theorieruimteteambuilding_clip_image002_0000 situaties en casussen uit de werksfeer. Ook spelen we enkele voorbeelden na (dit kunnen natuurlijk ook echte situaties zijn van uw bedrijf!).
Tijdens de duiksessies onderwater ervaart iedereen de kansen en de beperkingen van non-verbale communicatie zeer direct. Door tijdens de oefeningen hierop in te spelen, laten we de deelnemers hier zeer van bewust worden.
Na het duiken worden de ervaringen uitgebreid met elkaar gedeeld en nabesproken. Het doel hiervan is van elkaar te leren en de communicatie in het team te optimaliseren.
De kernwoorden tijdens deze les zijn dan ook: luisteren, contact maken en (non)verbale communicatie.

Samenwerken:

Het richten op bewustwording binnen het team is een unieke rol voor het team. We streven er naarteambuilding_clip_image002_0001 het team als 1 geheel te laten functioneren. Dit betekent dat alle leden van het team zich bewust moeten worden van wat hun eigen rol is in het team. Het doel is alle teamleden met elkaar te laten samenwerken.
Tijdens de duiksessie voert men opdrachten uit waarbij samenwerking onontbeerlijk is. De buitengewone omstandigheden onder water vergroten de impact van de ervaringen.
Na de onderwater sessie vindt dan ook weer een uitgebreide evaluatie plaats. Iedereen krijgt de kans zijn ervaring te delen met de andere. Hierdoor creëren we wederzijds begrip in het team met als doel het te vergroten van samenwerking binnen het team.
De kernwoorden tijdens deze les zijn dan ook: teamverband, bewustwording en besluitvorming.

Andere trainingsvormen:

Teambuildingtrainingen worden niet alleen met duiken, maar ook regelmatig met paarden gegeven.teambuilding_clip_image002Wij werken ook nauw samen met andere trainingsbureaus. Het duikprogramma werkt ook zeer goed als ontspanning tijdens de meerdaagse training die wij ook geven in Bonaire, Spanje en Egypte. Hierdoor vergroot je de energie en komt er een grote hoeveelheid adrenaline vrij. Ook dan bepaalt U weer, samen met ons, de invulling hoe het programma er uit ziet.

Plezier voor iedereen:

Wij streven er naar dat iedereen niet alleen een leerzame, maar ook een leuke en plezierige tijd beleeft. Voor de deelnemers met (duik)ervaring hebben wij een aangepast uitdagend programma terwijl ze toch een onderdeel blijven van het teambuilding programma.
De deelnemers die niet kunnen of mogen duiken, kunnen mee snorkelen en daardoor toch meedoen aan het teambuilding programma.

Vraag naar de mogelijkheden!