Het duikcentrum dat meer geeft dan duikopleidingen alleen!

Stichting Divecenter New Atlantis

Stichting Divecenter New Atlantis heeft als doel aan de individuele gebrevetteerde duiker de mogelijkheid te bieden in een ongedwongen sfeer de duiksport te beoefenen. Het uitgangspunt is dat niets moet en veel kan. Op deze manier proberen we een laagdrempelige “club” te zijn waarbij iedereen, ongeacht de (duik) achtergrond zich thuis voelt. Je treft bij de stichting dan ook mensen met een WOSD IDD NAUI NOB PADI of andere duikopleiding.

Binnen de stichting is een grote verscheidenheid aan duikniveaus. Van 'Duiker onder toezicht, niveau 1 (Open Water Divers, 1*, etc.) tot en met instructeurs. Alle instructeurs en duikleiders (divemasters) van Divecenter New Atlantis zijn overigens lid van de stichting. De bijeenkomsten worden over het algemeen door een groot deel van de staf van de duikschool actief bijgewoond.

Om de vaardigheden op peil te houden of om door de week gewoon ontspannen te duiken wordt er op de woensdagavond om 19:00 uur en op zondagmorgen om 10:00 uur gedoken. Aan het Veenmeer (Tynaarlo) hebben we een vaste eigen plek bij de duikschool.

De stichting heeft ongeveer 198 donateurs. De teamavond is bij uitstek de gelegenheid om kennis te maken met de overige donateurs. En er is altijd wel een buddy die wil meegenieten van de boeiende Nederlandse onderwaterwereld.

Op de donateurbijeenkomsten worden ook vaak afspraken gemaakt om in kleine groepjes elders te gaan duiken of zelfs op duikvakantie te gaan.

Wellicht ten overvloede, de toegang tot het Veenmeer is niet inbegrepen bij het lidmaatschap van het duikteam. De kosten voor een éénmalige bezoek tot het Veenmeer bedraagd op dit moment Euro 2,50 per keer. Je kunt ook een jaarabonnement nemen voor Euro 27,50.

In de winterperiode kan een ieder die donateur is van de stichting terecht in het zwembad bij 'De kalkwijk' te Hoogezand. We hebben op dinsdagavond van 19:15-20:15 uur de beschikking over het zwembad.
Maar ook hebben we de beschikking over het zwembad in Roden "de Hullen" van 19.45-2030 uur. Hou wel goed de agenda in de gaten wanneer we wel of geen zwembad hebben.

De toegang tot het zwembad is inbegrepen bij de jaarlijkse contributie van:

Ook worden er diverse workshops gegeven zoals fotografie,equipment,mensen uit hun vak zoals verpleger op helicopter,

PRIJZEN:

1 Pers. € 95,-
2 Pers. € 165,-
Gezin, max 4 Pers. € 195,-

Naast de eerder genoemde bijeenkomsten worden er ook nog andere duikuitstapjes gemaakt. Een groot deel van de uitstapjes gaan naar locaties in Noord-Nederland of Duitsland, zoals Beerta, Eemshaven, Lingen of Luinjebert. Meerdaagse duiktrips gaan naar Egypte, Zeeland, Spanje of Denemarken.

Ook worden er regelmatig zogenaamde 'specialty duiken' (stroming, nacht, ijs, etc.) georganiseerd.

Indien je hieraan mee wilt doen is het wel verplicht dat je de betreffende specialty opleiding hebt afgerond.

Deze opleiding kan je natuurlijk ook bij Divecenter New Atlantis volgen.

Door middel van een “digitale nieuwsbrief” worden alle donateurs op de hoogte gehouden van de activiteiten. Ook worden de donateurs op de hoogte gehouden van de speciale aanbiedingen in de duikwinkel en het cursusaanbod van de duikschool.

Voor meer informatie over de stichting kunt u bellen met 0598-380688 (bij voorkeur op de openingstijden van de duikshop) of natuurlijk per E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wilt U stoppen als donateur denk er dan aan dat U twee maand voor het verstrijken U zich afmeld.

logo na 2004 www idd