Het duikcentrum dat meer geeft dan duikopleidingen alleen!

Reizen met New Atlantis

Divecenter New Atlantis werkt samen met diverse nederlandse en buitenlandse reisorganisaties. Ook hebben wij directe contacten met diverse duikscholen over de wereld die u kunnen helpen met uw leuke duikvakantie. Met deze samenwerking kunnen we onze klanten nog meer aanbieden. U kunt bijvoorbeeld gewoon bij ons in de winkel uw vakantie uitzoeken en wij regelen het verder voor u. Niet alleen kunnen wij u helpen met de leuke plekjes waar ukunt duiken en leuk kunt verblijven maar wij kunnen u ook vertellen waar voor niet-duikers iets te genieten valt. Daarnaast kunnen wij u de juiste adressen geven van de leuke duikscholen die meer kunnen vertellen van het land en van de juiste duikstekjes.

Zoals u wellicht al eens heeft gelezen, organiseren wij ook zelf reizen naar verre bestemmingen om daar onze duikervaring op te doen. Deze bestemmingen zijn o.a. Aruba, Bonaire en Curaçao, maar ook Zuid-Frankrijk, Spanje en Madeira behoren tot de mooie plekjes waar wij duiken (zie ook de verslagen!!). Ook kunnen wij groepsreizen aanbieden met leuke kortingen.

Natuurlijk is het mogelijk om je opleiding te combineren met je vakantie. Hier in Nederland je theorie en je zwembadopleiding volbrengen en dan bijvoorbeeld in Bonaire, Curaçao of ergens anders in de wereld het buitenwatergedeelte afmaken tijdens je vakantie. Divecenter New Atlantis kan dit voor je regelen. Ook voor het huren van je duikcilinders en lood tijdens je vakantie kunnen wij je behulpzaam zijn. Neem hierover eens contact op met ons. 

Duikreizen