Het duikcentrum dat meer geeft dan duikopleidingen alleen!

Opleidingen

Behalve de "standaard" duikopleidingen verzorgt New Atlantis ook cursussen, seminars en opleidingen die de saamhorigheid in een team vergroten en opleidingen die de veiligheid op de werkvloer maar ook gewoon op straat vergroot.

opleidingen

Omdat deze opleidingen, elk op zich, een geheel eigen specialisatie hebben, hebben ze allen hun eigen 'onderafdeling'. De instructeurs van de diverse opleidingen hebben eerst een ruime ervaring in het betreffende vakgebied opgedaan voordat zij de bevoegdheden ontvingen om de betreffende opleidingen te mogen geven. Niet voor niets vertrouwen diverse scholen, bedrijven en zelfs onderdelen van de overheid het opleiden van hun personeel toe aan New Atlantis.

Kort samengevat levert New Atlantis 'maatwerk' opleidingen in diverse vakgebieden voor particulieren en voor bedrijven.

Voor meer info staan we je graag te woord in onze winkel en via telefoon (0598-380688), of via e-mail.

Bij al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van de opleidingsorganisatie van toepassing. 
jeugdopleidingen-klein

Jeugdopleidingen

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar die een basisopleiding of een vervolgopleiding willen volgen zijn er de WOSD jeugdopleidingen. WOSD jeugdopleidingen kenmerken zich doordat de theoretische kennis en praktische vaardigheden van een opleiding zijn aangepast aan het kennisniveau en de motoriek van kinderen.
Basisopleidingen

Basisopleidingen

WOSD basisopleidingen zijn opleidingen voor een cursist die nog geen ervaring heeft met de onderwaterwereld. In deze groep vallen opleidingen waarbij de volledige duikapparatuur wordt gebruikt. Het hoofddoel van de opleiding is om kennis en vaardigheden op te doen die noodzakelijk zijn om veilig en verantwoord in een onderwater omgeving te verblijven.
specialties

Recreative Specialties

De recreatie specialty programma's van WOSD zijn ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen die noodzakelijk zijn om de duiker veilig en verantwoord zich te laten specialiseren in een aanvullende (duik)vaardigheid. Tijdens de recreatieve specialties wordt de standaard perslucht als ademgas gebruikt en kan de duiker, tijdens de duik, altijd een directe opstijging naar de oppervlakte maken.
tspecialties

Technische Specialties

De technische specialty programma's van WOSD zijn ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen die noodzakelijk zijn om de duiker veilig en verantwoord zich te laten specialiseren in een aanvullende (duik)vaardigheid.
Tijdens de technische specialties wordt een ander ademgas dan de standaard perslucht als ademgas gebruikt en/of kan de duiker, tijdens de duik, geen directe opstijging naar de oppervlakte maken.
iahd

IAHD opleidingen

Indien je wilt gaan duiken en je hebt een lichamelijke of geestelijke beperking, je wilt hierin opleiden of je wilt hierin assisteren/begeleiden, dan zijn er de opleidingen van de IAHD (International Association for Handicapped Divers). IAHD is een onafhankelijke, zelfstandige dochteronderneming van WOSD.
iahd

Medische opleidingen

Voor alle 'Eerste Hulp' opleidingen binnen Divecenter New Atlantis gebruiken we de opleidingen van DAN (Divers Alert Network). Tijdens deze opleidingen wordt bijvoorbeeld geleerd hoe je Eerste Hulp dient te verlenen, hoe medicinale zuurstof toe te dienen of om een Automatische Externe Defibrillator (AED) te bedienen.
iahd

Instructeur opleidingen

Instructeur opleidingen zijn de basisopleidingen voor de instructeur. Tijdens deze opleidingen worden kennis en vaardigheden opgedaan die noodzakelijk zijn om veilig en verantwoord een duiker op te leiden in alle basisopleidingen.

Beginnen met duiken?

Altijd eens een duikopleiding willen volgen? Of kennismaken met de schitterende onderwaterwereld?
introductieduiken