Het duikcentrum dat meer geeft dan duikopleidingen alleen!

Introductieduiken

Duiken - Er gaat een wereld voor je open!

Duiken. Bijna geen enkel ander woord heeft zoveel mystiek. Wie verbaast zich er niet over hoeveel afwisseling je ziet als je een film over de onderwaterwereld bekijkt? En wie heeft niet al van kinds af aan het verlangen gehad om een deel uit te kunnen maken van dit eeuwenoude ecosysteem?

De onderwaterwereld is een compleet andere wereld dan dat wij mensen gewent zijn. Zo hebben we onderwater niet te maken met een zwaartekracht maar kunnen we ons vrij bewegen in alle richtingen. Je kunt er dan ook vanuit gaan als je een duiker vraagt wat het mooiste is aan het duiken komt het vaak neer op het feit dat je onderwater compleet tot rust komt. Ik steek mijn hoofd onder water en ben al mijn zorgen kwijt word er dan ook vaak gezegd.

In het dagelijks leven moet je je vaak houden aan regels, zolang je je aan deze regels houd is er meestal niets aan de hand. Zo is het bij het duiken ook. Houd je je aan de gestelde limieten en regels! Een ideale plaats om te beginnen met duiken is een zwembad. Maar ook een meer is hiervoor prima geschikt.

Je kunt natuurlijk gelijk beginnen met een duikcursus te volgen, maar wij raden aan om te beginnen met een introductieduik. Tijdens deze introductieduik leert u diverse dingen over het duiken en maakt u onder toezicht van een professioneel instructeur uw eerste duik. Mocht u een introductieduik maken bij Divecenter New Atlantis duikt u altijd 1 op 1 met een instructeur die ervoor zorgt dat u een geweldige eerste duik heeft!

Maak nu een afspraak voor een introductieduik!