Het duikcentrum dat meer geeft dan duikopleidingen alleen!

Laatste Nieuws van Divecenter New Atlantis


07oktober

Recall Aqua Lung ademautomaten

Heb jij een Aqua Lung Legend, Titan LX of Core met een INT aansluiting die nog nooit is geserviced?

Check dan zeker even deze Recall/Veiligheidskennisgeving van Aqualung.Heb je een Aqua Lung Legend, Titan LX of Core met een INT aansluiting die nog nooit is geserviced? Dan raadt Aqua Lung Nederland je aan om onmiddellijk te stoppen deze ademautomaten te gebruiken en de ademautomaten naar de dichtstbijzijnde erkende Aqua Lung Dealer brengen. Zij zijn in staat om vast te stellen of uw ademautomaat is betrokken. Zij zijn tevens in staat corrigerende maatregelen te nemen om de ademautomaat terug te brengen naar de volledige specificaties voor veilig gebruik zonder dat er voor u kosten aan verbonden zijn.

Aqua Lung voert een vrijwillige productcontrole uit van een beperkte hoeveelheid Yoke / INT ademautomaten met het ACD systeem. Het betreft de volgende ademautomaten:

– De Titan LX ACD Yoke (int) ademautomaten (alle Yoke (int) modellen met een serienummer dat start met de letter E of F) en welke nooit door een geautoriseerde Aqua Lung Dealer of technicus zijn geserviced)

– De AQUA LUNG CORE ACD Yoke (int) ademautomaten (alle Yoke (int) modellen waarvan het serienummer start met de letter E,F,G of H (voorafgaand aan serienummer H043301) en welke nooit door een geautoriseerde Aqua Lung Dealer of technicus zijn geserviced)

– De LEGEND ACD of LEGEND LX ACD Yoke (int) ademautomaten (alle Yoke (int) modellen waarvan het serienummer start met de letter E,F,G of H (voorafgaand aan serienummer H043301) en welke nooit door een geautoriseerde Aqua Lung Dealer of technicus zijn geserviced)


Voor deze ademautomaten geldt dat het mogelijk is dat tijdens de fabricage een onderdeel van het Yoke ACD-systeem niet goed is aangespannen volgens de aanbevolen koppelspecificatie. Aqua Lung is bezorgd over een mogelijke fout in de gasstroom wanneer de ademautomaat tijdens de duik gemonteerd is op bepaalde kranen.

Ademautomaten waarvan het serienummer start met de letter E, F, G of H ( en voorafgaand aan H043301) en die nooit zijn geserviced door een geautoriseerde Aqua Lung dealer of technicus moeten worden gecontroleerd.
07oktober

Suunto Cobra nu extra voordelig!


De Suunto Cobra is één van de populairste Suunto Duikcomputers in de Benelux. Niet zo gek want deze console duikcomputer heeft eigenlijk alles voor zowel de beginnende als gevorderde duiker in huis.

De Suunto Cobra is nu extra voordelig geprijsd!
14juli

Snorkel masker Atlantis

Het Atlantis snorkelmasker maakt ademen onder water net zo gemakkelijk als boven water, gewoon door je neus en mond.

Het kristal heldere venster zorgt voor een 180 graden zichtveld.

Voordelen van het Atlantis full face snorkelmasker:

Langere snorkelpijp met een eenvoudige en veilige montage.

Vernieuwd ventielsysteem voor nog gemakkelijker ademhaling.

Maar liefst in 4 verschillende kleuren.

Nooit meer een mondstuk van een snorkel in je mond, geen vermoeide kaken na het snorkelen.

Reserve o-ring, reserve ventiel bijgeleverd.
Maximale reductie van condensvorming / beslaan van de lens dankzij het unieke 'air-flow' systeem.

Dry-Top technologie voorkomt dat water via de snorkel het masker in komt.

Eventueel binnen gelekt water wordt vanzelf afgevoerd door waterloosventiel.

Nu ook bij ons verkrijgbaar voor €49.-

Kom langs of reserveer hem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.