Het duikcentrum dat meer geeft dan duikopleidingen alleen!

Bedrijfstrainingen

Onze overtuiging is dat we vooral leren door te doen en te ervaren.

De bedrijfstrainingen van ons center zijn gebaseerd op de stelling: op een juiste wijze de juiste ervaring op doen. Wij dagen u uit tot een actieve houding. Er is ruimte voor plezier en voor serieuze opbouw.

Wij organiseren en combineren samen met de deelnemers de inhoud van de training (dus op het hart van UW bedrijf geschreven).
Wij richten onze speren op meerdere onderwerpen in de bedrijfstrainingen zoals: communicatie, samenwerking, wederzijds respect, initiatief tonen, maken van heldere doelstellingen en commerciële trainingen. We kijken naar en vanuit de onderwaterwereld en het leren, door dit, de huidige situatie op uw werkvloer in een ander perspectief te zien.

De tijd en de inhoud van onze trainingen varieert met de wensen van u als klant. Het programma gaat altijd in overleg en wordt op uw behoeften samengesteld. Een basisprogramma duurt 1 dag en wordt globaal zo onderverdeeld:

09.30-10.30 les 1 teambuilding
10.30-11.00 pauze en rondleiding binnen de duikindustrie
11.00-12.30 les 2 teambuilding
12.30-13.30 lunch
13.30-15.00 introductieduik en training
15.00-16.00 les 3 teambuilding onder water met opdrachten
16.00-17.30 nagesprek met hapje en drankje

Wij kunnen ook voor U een meerdere dagen training regelen. Dit kan op diverse locatie`s in binnen en buitenland. U kunt u mensen dan belonen met een internationaal duikbrevet.

Een belangrijke regel voor managers.
De allerbelangrijkste regel voor beginners die gaan duiken is doorgaan met ademhalen. Let op je uitademing, langzaam uitademen. Wat er ook gebeurt: adem door(…) En wil je de diepte in? Adem dan langer uit dat je naar je idee inademt…gelijkmatig, niet slokken, niet in paniek raken. Zelfs als je schrikt, houd je het ritme van het uitademen vast.
Houd je bewegingen langzaam en in zweeftoestand. Houd je handen op elkaar gestrekt voor je, ontspannen…….en kijk om je heen.

Iedere manager zou moeten leren duiken, alleen al vanwege de ervaring van het duiken: doorgaan met ademhalen, ook als er een enorme druk op je staat of wanneer je geen of weinig vooruitzicht hebt. Focus je op je doel, let op je meters en adem ontspannen uit. Wie eenmaal dit beeld en de ervaring heeft, kan moeiteloos visualiseren en het toepassen in hectische momenten, momenten van loslaten en verwondering om het daarna af te wisselen door weet te focussen.

Ohmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(Coachingkalender 2006 Uitgeverij Nelissen M.lingsma/A.Boers 2005)